Translate

понеделник, 26 юли 2021 г.

 АЛКАЛНО-КИСЕЛИНЕН БАЛАНС – ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ РАВНОВЕСИЕТО!

LR Lifetakt Pro Balance 





В организма ни има както вещества с киселинен, така и вещества с алклен характер. В идеалния случай те трябва да са в равновесие и тялото ни да има балансирана pH стойност. Но поради неразнообразното хранене, стреса и липсата на движение често при метаболизма се образуват твърде много вещества с киселинен характер. Възниква дисбаланс и се повишава окисляването на организма. Това оказва неблагоприятен ефект върху благосъстоянието. Разнообразното хранене с много алкални храни, както и балансираният начин на живот са най доброто средство за поддържане на правилен алкално-киселинен баланс.



ProBalance  е хранителна добавка, богата на минерални соли и микроелементи


72.90 лв.

Минералите магнезий, калций и калий, както и микроелементите мед, хром и молибден са изключително важни за човешкия организъм. Тези неорганични вещества вземат участие в различни етапи от метаболизма. Подпомагат, също така, немалко процеси в тялото: от водно-солевия баланс и защитните сили (имунитета) на организма до втвърдяването на костите. Макроелементите калий или калций са нужни в по-големи количества, но други като цинк, йод или селен са напълно достатъчни и в по-малки дози. По тази причина те са известни като микроелементи.

Хранителната добавка с калциев и натриев карбонат е подходяща за всички възрастови групи. Подобрява киселинно-алкалния баланс и по този начин - стимулира общото благосъстояние. Може да помогне при общо неразположение и умора, вследствие недостига на минерали. Продуктът е безлактозен и безглутенов. Съчетава специално подбрани алкални минерали и микроелементи, калий и калций. Не съдържа съставки с животински произход.

Предимства от употребата на продукта:


Подобрява киселинно-алкалния баланс; съдържа полезни минерали и микроелементи; грижи се за общото благосъстояние на организма и редуцира чувството за умора; подпомага нормалното функциониране на нервната система и мускулите; поддържа електролитния баланс и метаболизма на макронутриентите.


Какви ползи носи Pro Balance?


  • Снабдява организма с важни микроелементи и минерали;
  • Регулира киселинно-алкалния баланс и нивата на течности в тялото благодарение на калия и натрия;
  • Подобрява функционирането на мускулите благодарение на магнезия и калция;
  • Регулира кръвното налягане благодарение на магнезия;
  • Подобрява структурата на костите и зъбите благодарения на калция;
  • Помага при съсирването на кръвта благодарение на калция;
  • Подобрява производството на меланин в кожата благодарение на медта;
  • Подобрява метаболизма на глюкоза и синтеза на колаген благодарение на медта;
За по-добри резултати е препоръчително Pro Balance  да се приема паралелно със Алое Вера гел за пиене




За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите и във ФЕЙСБУК






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации