Translate

петък, 30 юли 2021 г.

 LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION ВОДА ЗА УСТА

Грижа и баланс за зъбите и венците



52.90 лв.


Специална комбинация от MicroSilver BGTM и Алое Вера

  • Иновативна гелообразна текстура създава защитен филм върху зъбите и цялата устна кухина
  • Предотвратява образуването на плака, кариеси и пародонтоза
  • Укрепва венците и реминализира зъбите
  • За здрав микробиом и защита на устната кухина

Характеристики

Здравето на цялото тяло започва и от устата. Микробиомът на устната кухина – естествената микробактериална флора – е съставен от безброй различни микроорганизми и ни защитава от други бактерии и фактори, които могат да имат вредно въздействие върху зъбите или здравето като цяло. Ако чувствителният баланс на микробиома се наруши, като резултат може да се появят лош дъх, чувствителни зъби, възпалени венци и др. Иновативната гелообразна текстура на Водата за уста LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION покрива зъбите, венците, езика и междузъбните пространства и в зависимост от обстоятелствата защитава до 12 часа от повторната поява на бактерии. След използването й в устата остава усещане за свеж дъх и чистота. Благодарение на microsilver BG™ премахва до 99,99% от всички микроорганизми като бактерии и вируси. Не съдържа захар.




Информация за съставките

  • Съставката microsilver BG™ представлява сребърни частици с гъбеста структура, които изграждат защитна мрежа върху всички повърхности в устната кухина. Микроорганизмите като бактерии и вируси нямат шанс срещу антибактериалното и антивирусното действие на среброто. Така водата за уста служи за профилактика на плака, кариеси и пародонтоза, помага за възстановяване на баланса на микробиома на устната кухина и за дълготрайното му поддържане. Противовъзпалителното действие на microsilver BG™ повлиява благоприятно при проблеми с венците и раздразнения на устната лигавица.
  • Гелът от Aloe Vera Barbadensis подсилва антибактериалния ефект на microsilver BGTM и действа синергично за защитана устната микрофлора. Освентова стабилизира и регенериравенците.
  • Натриевият флуорид (200 ppm F-) укрепва емайла и реминерализира зъбите.
  • Ментолът и ментата създават усеща не за свежест и дълготрайна чистота в устата.
  • Заместителят на захарта ксилитол възпрепятства разпространението на бактерии и не образува вредни за зъбите киселини.

LR MICROSILVER PLUS Системата за грижа за зъбите представлява специално съчетана цялостна програма за защита на зъбите и венците.

 



За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите и във ФЕЙСБУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации