Translate

понеделник, 2 август 2021 г.

 LR LIFETAKT CELL ESSENCE 

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА КЛЕТКИТЕ



Доброто състояние на клетките ни е основата за здравето, работоспособността и благосъстоянието ни. Снабдяването на клетките с необходимите хранителни вещества е много важно за поддържането на оптималното им състояние и функциониране.
 
Продуктите LR LIFETAKT Cell Essence предлагат цялостни решения за подкрепа на здравето, енергията и регенерацията на клетките.

LR комбинира висококачествени хранителни вещества с внимателно подбрани суперхрани, за да създаде формулата за подпомагане на клетките Cell Boost Formula.

LR LIFETAKT Cell Essence включва три продукта за здравето и ефективността на клетките.

232.90 лв.

Трите продукта доставят всички важни хранителни вещества, които са необходими ежедневно за здравето и ефективността на клетките. В тялото ни се разграждат между 10 и 50 млн. клетки в секунда и се заместват от нови. Ако клетките са достатъчно снабдени с всички важни хранителни вещества, тогава те могат по-добре да изграждат нови клетки и да изхвърлят ненужните вещества по-ефективно. Така се осигурява непрекъснатата регенерация и обновяване и тялото ни остава в добра форма и работоспособно.


ИНОВАТИВНА CELL BOOST FORMULA


Трите продукта носят логото Cell Boost Formula, което означава максимална ефективност на клетъчно ниво. Клетките се снабдяват с най-важните витамини и минерали с научно доказано действие – в ефективна комбинация, с нужното разнообразие и с висока бионаличност. Добавени са и внимателно подбрани суперхрани. Всичко това допринася за оптимизиране на клетъчните процеси. По този начин може да се гарантира цялостен фокус на действиетo.


Cell Essence Food

119.90 лв.

  • Снабдява клетките с важни основни хранителни вещества
  • Защитава клетките от оксидативния стрес
  • С витамини и минерали с научно доказано действие
  • С комбинация от полезни ензими
  • С внимателно подбрани суперхрани: моринга и ацерола, както ценни плодови и зеленчукови екстракти
  • Cell Boost Formula осигурява оптимално действие на клетъчно нивоMade in Germany 

 


ЦЕЛЕВА ГРУПА:


Идеален за мъже и жени над 18 г., които искат редовно да снабдяват тялото и клетките си с важни вещества и така да се справят с негативните последици от съвременния начин на живот.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Ако клетките не са здрави, тялото не може да функционира нормално. Те изграждат основата за това всички процеси в организма да могат да протичат правилно, а ние да се чувстваме жизнени и в добра форма. За да помогнем на клетките да останат здрави и да ги защитим от оксидативния стрес, е много важно да ги снабдяваме с правилните хранителни вещества.


LR LIFETAKT Cell Essence Food снабдява клетките с важни основни хранителни вещества. Комбинация от ценни плодови и зеленчукови екстракти, внимателно подбрани суперхрани като моринга и ацерола и полезни витамини, минерали и ензими се грижат за дългосрочното поддържане на здравето на клетките.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ


Cell Essence Food снабдява клетките с важни основни хранителни вещества, сред които: Суперхрани: моринга и ацерола Плодови и зеленчукови екстракти: броколи, спанак, бяло зеле, моркови и домати Витамини: C, E и A Минерали: селен, желязо, калций, цинк и магнезий Ензими: амилаза, лактаза, протеаза, липаза и целулаза Тези вещества помагат за поддържането на здравето на клетките.



1 Съдържащите се антиоксиданти защитават клетките от оксидативен стрес.


LR LIFETAKT Cell Essence Food е веган, с ниско съдържание на захар, без лактоза и глутен, без мазнини, изкуствени оцветители и аромати.


Cell Essence Energy



 
69.90 лв.

  • Подпомага производството и преобразуването на енергия в клетките
  • С витамини и минерали с научно доказано действие
  • Внимателно подбрани суперхрани: спирулина, хлорела и гуаранаCell Boost Formula осигурява оптимално действие на клетъчно ниво
  • Made in Germany 



ЦЕЛЕВА ГРУПА


Идеален за мъже и жени над 18 г., които искат да подпомогнат дългосрочно производството на енергия в клетките.


ХАРАКТЕРИСТИКИ


Производството на енергия е една от най важните задачи на клетките – енергията е основната предпоставка за правилното функциониране на организма. За да може да произвежда необходимата енергия, тялото ни се нуждае от балансирана комбинация от хранителни вещества, които в клетките се превръщат в енергия.


LR LIFETAKT Cell Essence Energy снабдява клетките с важни вещества за производството на енергия и за превръщането на хранителните вещества в собствена енергия (=АТФ)1 . Комбинация от иновативни суперхрани като спирулина, хлорела и гуарана, витамин B-комплекс и ценни минерали помага за повишаване на нивата на енергия в клетките и за осезаемо повече енергия и жизненост.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ


Cell Essence Energy снабдява клетките с важни вещества за производството на енергия, сред които: Суперхрани: спирулина, хлорела и гуарана Витамини: витамин B-комплекс и витамин C Минерали: хром, цинк, калций, желязо, мед, магнезий, манган, йод.


LR LIFETAKT Cell Essence Energy е веган, без захар, лактоза и глутен, без мазнини, изкуствени оцветители и аромати.


Cell Essence Regeneration





69.90 лв.

  • Подпомага регенерацията и деленето на клетките
  • С аюрведичната суперхрана куркума
  • Cell Boost Formula осигурява оптимално действие на клетъчно ниво
  • Made in Germany 


ЦЕЛЕВА ГРУПА


Идеален за мъже и жени над 18 г., които искат да снабдяват тялото и клетките си с правилните хранителни вещества вечер преди лягане.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ


Чрез деленето на клетките тялото се обновява непрекъснато и така остава жизнено и работоспособно. Този процес осигурява оптимална регенерация.


LR LIFETAKT Cell Essence Regeneration подпомага естествените процеси на регенерация и делене на клетките1,2, както и копирането на наследствената информация (ДНК)1 . С комбинация от ценни витамини и минерали с научно доказано действие и суперхраната куркума.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ


Cell Essence Regeneration снабдява клетките с важни вещества за регенерацията им, сред които:


Суперхрана: куркума

Витамини: фолиева киселина и витамин D

Минерали: калций, желязо, мед, хром, магнезий, цинк и селен


LR LIFETAKT Cell Essence Regeneration е веган, без захар, без лактоза и глутен, без мазнини, изкуствени оцветители и аромати.

 


За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите и във ФЕЙСБУК




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации