Translate

сряда, 11 август 2021 г.

 LR ALOE VERA LIFETAKT - АЛОЕ ВЕРА ГЕЛОВЕ ЗА ПИЕНЕ

ALOE VERA ГЕЛОВЕ  ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН БАЛАНС




При съвременния начин на живот организмът ни всеки ден трябва да се справя с много предизвикателства и понякога балансът му може да бъде нарушен.

LR LIFETAKT е цялостна концепция, която ви предлага разноонразие от първокласни продукти, които ви подйрепят индивидуално и целенасочено във всеки етап от живота.


ALOE VERA  ГЕЛ  - ЕЛЕКСИРЪТ НА ЖИВОТА


Гелът от сърцевината на листата на Алое Вера, който предлага LR, ви позволява да се наслаждавате пълноценно на живота, като ви снабдява с хранителни вещества, защитава, регенерира и активира организма ви, за да сте по-здрави.

ЗА ПОКРЕПА НА МЕТАБОЛИЗМА:

Aloe Vera Гелът за пиене стимулира метаболизма.


ЗА ИМУННА ЗАЩИТА:

Aloe Vera Гелът за пиене подкрепя имунната система.

ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ:

Aloe Vera Гелът за пиене подкрепя естествените процеси на регенерация в организма.

 
ЗА СНАБДЯВАНЕ С ЕНЕРГИЯ:

Aloe Vera Гелът за пиене доставя есенциални вещества за повече енергия и жизненост.

LR Aloe Vera Геловете за пиене са истински специалисти за здравето благодарение и на добавените съставки с научно доказано действие, които ви подкрепят в различните фази от живота.


Голяма част от специалистите в цял свят, всекидневно откриват безценната полза от Алоето, при различните функции на човешкото тяло. На лице са проучвания, които доказват, че Алое Вера е голяма надежда при борба с рак и СПИН. Успоредно с това Алое Вера е много голям извор на хранителни съставки. Съдържа повече от 200 ценни съставки, между които метали, 7 от 8-те основни аминокиселини, витамини, биофлавоноиди, едно- и ди-захариди, ензими и протеини.

LR Health & Beauty Systems Ви дава възможността да се насладите на това „чудотворно” растение, с помощтта на много приятния хранителен и лечебен натурален сок.

Гел Алое Вера Lifеtakt е съставен от гел, извлечен от листата на Алое Вера Barbadensis Miller, един от най-активните от около 300 вида Алое, които съществуват. 


Алое Вера Гел 
Traditional Honey” с мед съдържа чист, естествен мед за получване на приятен вкус, който по произход е много горчив. Гелът за пиене Traditional Honey е натурален продукт от 90% гел от листата на Алое Вера и 9% мед. Ценните му съставки могат да стимулират вътрешното благосъстояние и да подпомогнат метаболизма. Дневната доза осигурява 75% от препоръчителния дневен прием на витамин C.


Алое Вера Гел „Peach Flavour” с праскова, съдържа естествен екстракт от праскова, който придава тропичен, плодов вкус – със сигурност ще Ви впечатли! Вариантът с вкус на праскова е без захар и с малко калории и затова е перфектно решение за грижа за фигурата.
  • ЛЕК: Без захар, идеален за фигурата и здравословен;
  • ПОДПОМАГАЩ: Подпомага енергийния метаболизъм;
  • МЕТАБОЛИЗЪМ: Стимулира метаболизма;
  • НАТУРАЛЕН: 98% гел от листата на Алое Вера – без алоин;
  • + ОБОГАТЕН: С витамин C, без добавена захар3 (информация за диабетици: само 0,054 ХЕ).


Алое Вера Гел „Immune Plusс джинджифил подпомага имунната система на организма. Синергичното действие на съставките има цялостен ефект върху имунната система, това го прави уникално на пазара. 

+ УКРЕПВА имунните клетки за защита от бактерии благодарение на гел от Алое Вера, джинджифил, мед и селен.

+ АКТИВИРА производството на нови имунни клетки и реактивира съществуващите. По-специално цинкът помага за деленето и размножаването на имунните клетки.

+ СТИМУЛИРА имунната система с витамин С (който се съдържа също и в лимона и джинджифила), за да може да реагира по-бързо на атаки.


Алое Вера Гел Active Freedom” е натурален продукт от 88 % гел от листата на Алое Вера, съчетан с витамин C и витамин E. С ценните витамини той може да допринесе за подкрепа на двигателния апарат, да помогне за поддържане на функцията на ставите и за изграждането на колаген за нормална функция на хрущялите – за пълна свобода на движението!

Гелът Active Freedom допринася за:
  • За нормално изграждане на колаген;
  • За нормална функция на костите;
  • За нормална функция на хрущялите;
  • За нормален енергиен метаболизъм;
  • За нормална функция на нервната система;


Алое Вера Гел Intense Sivera” натурален продукт от 90 % гел от листата на Алое Вера и 7 % мед с екстракт от коприва с високо съдържание на натурален силиций.

Гелът Intense Siveraс коприва възстановява вътрешния диаметър на стеснените кръвоносни съдове.

Гелът Intense Sivera допринася за:
  • СТАБИЛИЗИРА: Подпомага нормалната функция на кръвоносните съдове;
  • СНАБДЯВА: Снабдява с витамин C и подпомага усвояването на желязо;
  • ЗАЩИТАВА: Защитава клетките от оксидативен стрес;
  • НАТУРАЛЕН: 90% гел от листата на Алое Вера – без алоин;
  • + ОБОГАТЕН: С витамин С и екстракт от коприва

3 пъти дневно преди ядене, само 20 – 30 ml от Гел Алое Вера „Lifеtakt” е достатъчно за да подсили защитата на организма, да подобри метаболизма и да освободи организма от много дразнения.

LR Aloe Vera Геловете за пиене са истински специалисти за здравето благодарение и на добавените съставки с научно доказано действие, които ви подкрепят в различните фази
от живота.

Алое Вера ГелLifеtakt” притежава Удостоверителен печат за Качество от Независимият Удостоверителен Институт Fresenius и Удостоверителен печат на Управляващият Научен Съвет на Алое (IASC).

Печата от института Fresenius доказва високото качество и идеалната чистота на продуктите ни,
провеждайки продължителен и строг качествен контрол. Само 2 от 100 продукта, подложени на контрол от Fresenius, получават печат за качество!

Удостоверителният печат на Управляващия Научен Съвет на Алое (IASC) е важно междуналодно признаване на продуктите, от най-признателният международен съвет, който се занимава с проучването и качеството на продуктите Алое.

С Гел Алое Вера всекидневно обогатявате храненето си със жизнено важни съставки, които допринасят за доброто функциониране на организма. 

Соковете Алое Вера предлагат невероятен вкус, успоредно с това съживяват и тонизират организма. 

За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите също във ФЕЙСБУК, ИНСТАГРАМ и на https://www.lrworld.com/svdankova/





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации