Translate

сряда, 4 август 2021 г.

 LR ALOE VIA - ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА

ЗА НЕЖНО ЗАЩИТЕНА БЕБЕШКА КОЖА





Серията LR ALОE VIA Грижа за бебето с гел Алое Вера и ценни биорастителни екстракти е толкова нежна и натурална както никога досега. Продуктите са произведени без добавяне на парабени, минерални масла и парфюмни масла.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ

За разработването на серията грижа за бебето LR използва традиционните познания за Алое Вера и невен и ги приложи в съвременни формули за бебета и малки деца.

За производството на продуктите LR използва единствено растението Aloe Vera Barbadensis Miller, което е доказало способностите си от най-ранни времена.

Невенът е разпространен в цяла Централна и Южна Европа, Източна Азия и САЩ. Действието му е многостранно. Прилаган вътрешно, действа успокояващо, отпускащо и ободряващо. Невенът се използва в кремове, масла и тинктури за външно приложение при различни кожни раздразнения.

Серията включва:

Крем против подсичане – с 40% гел Алое Вера, биоекстракт от невен, цинк и пантенол; подпомага възстановяването на разранената кожа и предпазва от ново подсичане в зоната на пелените; 100 мл.

Измиващ лосион и шампоан – с 30% гел Алое Вера биоекстракт от невен и соево масло; нежно, щадящо почистване, защитаващо от изсушаване чувствителната кожа по време на къпане и същевременно хидратира; без сулфати; 250 мл.

Крем за лице и тяло - с 40% гел Алое Вера, биоекстракт от невен и пантенол; подпомага кожната бариера и защитава от загуба на хидратация; подхранва, успокоява и хидратира кожата; 100 мл.

3в1 Душ гел, шампоан и балсам - с 30% гел Алое Вера, пантенол и биоекстракт от праскова; хидратира и защитава кожата и косата.

Магическа блестяща гел-паста за зъби - с 38% гел Алое Вера, ксилитол и калций; с подходящо за деца количество флуорид; грижи се за венците, предпазва от кариес укрепва зъбния емайл.

В основата на новата серия LR ALOE VIA KIDS е високото съдържание на гел от Алое Вера, който е познат със свойствата си да регенерира, хидратира, успокоява и защитава кожата (по подобен начин действа и съдържащият се в продукта пантенол). Благодарение на нежната, натурална серия за грижа може да се възползвате от многостранното действие на Алое Вера за деликатната детска кожа.

За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите също във ФЕЙСБУК, ИНСТАГРАМ и на https://www.lrworld.com/svdankova/



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации