Translate

понеделник, 9 август 2021 г.

 WOMAN PHYTO  НА LR 

ХОРМОНАЛЕН БАЛАНС ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ



С настъпването на критическата възраст (климактериум, климакс) за всяка жена започва значима промяна. Хормоналният баланс и тялото се променят по естествен начин и на преден план излизат нови здравни приоритети.

Естрогените, женските полови хормони, играят ключова роля при много процеси в тялото. Те участват не само в контролирането на месечния цикъл и бременността, но също и в обмяната на вещества и изграждането на костите. Често влиянието им върху костите се подценява. Естрогените потискат действието на разрушаващите костната тъкан клетки, повишават кръвоснабдяването на костите и стимулират усвояването на калций – градивния елемент на костите и зъбите.

През критическата възраст тялото на жените започва да синтезира все по-малко естрогени. Затова приемът на калций, витамин D и магнезий в този период е много важен за поддържане на нормалното състояние на костите.

Също така на жените в тази възраст се препоръчва да спортуват. Спортът не само тренира мускулите, но помага и за здрави кости. Натоварването чрез движение стимулира изграждането на костна тъкан.


Woman Phyto е предназначен и за жени, които все още не са влезли в менопаузата. Ако това ви предстои и искате активно да се възползвате от тези години, вземете Woman Phyto сега.

Woman Phyto съдържа съставки, които са много подобни на физиологичните женски хормони. Те се наричат фитоестрогени (изофлавони). Това са група вещества, които се срещат в цветовете, листата и плодовете на растенията. Големи количества от тях се съдържат в соята и червената детелина. При Woman Phyto LR използва екстракт от червена детелина. Woman Phyto също така съдържа калций и витамин D. Калций и витамин D допринасят за поддържането на здрави кости.

За повече информация и поръчки на продукти, моля обадете на +359877683168 или използвайте формата за контакт. Може да ме намерите също във ФЕЙСБУКИНСТАГРАМ и на https://www.lrworld.com/svdankova/


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представяне на публикация

  LR SOUL OF NATURE АРОМА УЕЛНЕС ЗА ВАШАТА ДУША   LR SOUL OF NATURE   Ви предлага най-добрите аромати от душата на природата, за да накара...

Полпулярни публикации